Sponsorer

Bli sponsor

Sponsorstrukturen vår gir bedrifter muligheten til å bli hovedsponsor, partner, mediepartner eller leverandør, avhengig av bedriftens muligheter, behov og formål. Våre sponsorer er viktige brikker i gjennomføringen og utviklingen av arrangementene våre. BTE samarbeider tett med sine partnere for i felleskap å utvikle og skape merverdi og forretningsnytte for partnere. Som forretningspartner til triatlonfestivalen i Bergen har du mulighet til å kommunisere og aktivisere deg med BTE – internt og eksternt, året rundt!

Hvorfor bli sponsor?

Tusenvis av bergensere skaper alltid en unik ramme på Bryggen og i sentrum av Bergen. Det å stille opp, med entusiasme, er en del av identiteten til bergensere. Etableringen av det største årlige internasjonale arrangementet på Vestlandet Bergen er krevende.

De frivillige er stammen i arbeidet vårt. Det offentlige med Bergen kommune, Vestland fylke og Staten bidrar sammen med våre sponsorer til å gjøre arrangementet mulig økonomisk. Bergen Triathlon Events, heleid av de to klubbene Åsane Cykle Klubb og Bergen Triathlon Club, har vist at vi kan skape et godt arrangement for alle.

Det er ingen velfylt konto eller stor avkastning, men akkurat nok til at vi kan fortsette med noe som byen, innbyggerne og idrettsutøverne våre fortjener. Derfor er alle bidrag viktige; fra alle som har mulighet til å bidra personlig eller som selskap. Vi har en unik synlighet for markedsføring eller bare som markering av støtte til barn, voksne og funksjonshemmede. Og ikke minst – et arrangement der de som kanskje er Bergens beste idrettsutøvere gjennom historien kan ta med seg verdenseliten hjem til fest.