Bli med på å lage triatlonfest i Bergen

For at verdens beste triatlonutøvere kan stille til start i Vågen den 28. august trenger vi hjelp av 250 - 300 frivillige. Vi i Bergen Triathlon Events ønsker at dette skal bli en folkefest bare bergenserne kan lage. Men da trenger vi hjelp av deg!

Frivillig i aksjon

Søndag 28. august så skal vi lage triatlonfest i sentrum av Bergen. For å få til det trenger vi hjelp av 250-300 frivillige som vil være med på å lage det beste triatlon verdenscup eventet som noen gang er laget. At du klikker deg inn her for å lese mer tar vi som et godt tegn på din entusiasme.

Det er mange områder som skal dekkes inn med frivillige. Vi skal ha sikkerhet på arena, vakter i sykkel og løpetrasé, publikumsverter, opp og nedriggs folk, support service, media og kommunikasjon samt diverse andre oppgaver. Ved å klikke på knappen "meld deg som frivillig", får du opp muligheten til å velge hvilket område du vil være med å bidra innenfor. Til din informasjon så vil vi, når enkelte områder er fylt opp, allokere litt for å få kabalen til å gå opp. Uansett hvilket område du velger å bidra på, så er alle like viktige. Dette er et samarbeidsprosjekt.

Flere av rollene vil ha behov for litt kursing. Det vil vi sørge for at du får. På nett, eller fysisk om det er mulig. Det kan være funksjonærkurs, løypevaktkurs eller sikkerhetskurs. Det er vår oppgave å sørge for at du har den kompetansen du trenger for å utøve din rolle under verdenscupen.

Alle teamene vil være en del av "sitt" team som ledes av en teamleder.

Da gjenstår det bare klikke på knappen for å registrere seg. Håper vi sees!

Fløyen Opp
24. august 2022
Fløyen Opp torsdag 25. august
Fløyen Opp er en steinhard og morsom utfordring for alle syklister. Ikonisk tempoetappe under sykkel-VM og en utfordring for alle som har lyst til å prøve seg på en bergensk klassiker. Konkurransen starter klokken 18:00 fra Fløibanestasjonen i sentrum.
Flyen Opp sykkel torsdag 25. august
24. august 2022
Program Eviny World Triathlon Cup Bergen 2022
Det er ulike arrangementer denne uken. Sykkelrittet Fløyen Opp torsdag, BarneTri, konferanse og mottagelse lørdag før finalen med triatlonkonkurranser hele søndagen.
Verdens beste triatlonlag
21. juli 2022
Endelig på hjemmebane
Verdens beste triatleter samles i Bergen med de norske stjernene i spissen. Endelig på hjemmebane, men ingenting er avgjort på forhånd når det er sprint i Vågen, Bryggen og sentrum av byen. For det er helt åpent og mange som kan vinne. Foto: Mikal Iden
Barn klare for å prøve under Os Triatlon
21. juli 2022
BarneTri på Festplassen
Triatlonfest for de yngste på Festplassen dagen før verdens beste stuper ut fra startbryggen i Vågen. En inngang til sporten med lek og moro og helt sikkert alvor for noen som liker å komme i mål så fort som mulig.
Verdenscup løypetrasé
30. januar 2022
Verdenscup triatlon rundt Vågen - i 3D
Det legges til rette for fart og tekniske partier i løypen som skal bli Bergens eget verdenscup arrangement. Alt ligger til rette for at Bergenserne og alle triatlon interesserte i Norge skal bli stolte av byen og norsk triatlon.